de Sociëteit

Maximaal is een actieve business sociëteit, die haar leden de gelegenheid biedt om in stijl doch, op ontspannen wijze, het sociale en zakelijke netwerk te onderhouden. In Sociëteit Maximaal ontmoet u zowel mensen uit het bedrijfsleven als mensen uit andere maatschappelijke geledingen. De thuisbasis is een uiterst sfeervol, volledig gerestaureerd pand in het centrum van het historische stadje Buren. Sociëteit Maximaal beschikt over een gezellige bar, comfortabele zitjes, een stamtafel en een open haard. Daarnaast treft u een zeer representatieve vergaderruimte, – voorzien van alle presentatiefaciliteiten – een moderne kookstudio en een riant terras. Bij Maximaal kunt u op een gezellige en ontspannen manier ‘netwerken’. De horecabrigade is professioneel, gastvrij en waardeert uw aanwezigheid ten zeerste.

Op donderdagavond vanaf 17.00 uur is er vrije inloop voor leden en introducés. Elke donderdagavond kunt u genieten van een heerlijk Maximaal diner, dat vanaf 19:00 uur wordt geserveerd.

De overige dagen (vrijdag, zaterdag en zondag) zijn we geopend vanaf 12:00 uur voor een drankje, lunch, diner of een kopje koffie met lekker gebak! Verder is Maximaal ook exclusief te boeken voor uw vergadering, diner of borrel!

Dankzij de open keuken geniet u van extra sfeerbeleving. Het jaarlijks activiteitenprogramma voorziet ondermeer in sportieve evenementen, proeverijen, businesspresentaties en themafeesten.

Bent u (nog) geen member van de sociëteit dan kunt u member worden. Een lidmaatschap geeft recht op exclusieve toegang tot de vaste en georganiseerde avonden van de sociëteit.

Een membership kost in 2017 180,00 per jaar: Voor het officiële lidmaatschap van Sociëteit Maximaal is goedkeuring vereist van Vereniging Maximaal. .